ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ
ΑΕΡΑ ΡΑΔΙΟ ΚΑΙ ΑΘΕΑΤΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ!!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑ ΚΑΙ ΑΔΩΝΙ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤΙΝΚΓ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ!!! ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!!! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΛΕΙΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΘΗΝΑ!!! ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ!!! ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΔΟΜΙΣΟΥΝ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΜΦΘΩ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΚΡΥΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΞΕΝΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ... Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ END... ENΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ. ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΞΕΜΕΙΝΑΜΕ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΟΥΤΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟ. ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!! ΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ!!! ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΑΝΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕΤΑ!!! ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 11 ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΙΣΩΝ. ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΥΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΧΕΡΙ!!! ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΙΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ !!! ΠΑΜΕ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ...

ΜΕ ΤΙΜΗ ΙΑΣΩΝ!!!

ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ


Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΠΟΣΟ ΠΡΟΦΗΙΚΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΑΡ; ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ...ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;

Συνέλληνες καλημέρα. Πόσο προφητικό ήταν το χθεσινό άρθρο μου για την στάση της ΔΗΜΑΡ και με πιο τρόπο ο Φώτης θα μπορούσε να απαντήσει στους συντρόφους τους για τις απολύσεις στον Δημόσιο Φορέα που λέγεται ΕΡΤ.ΑΕ;
Εμείς είπαμε ότι δεν θα μπορούσε να προχωρήσει άλλο η ΔΗΜΑΡ σε σχέση με την απόφαση που πήρε ο Σαμαράς χωρίς να ρωτήσει τους εταίρους,να πετάξει στον δρόμο 2565 εργαζομένους στον δρόμο σε μια βραδιά.
Τώρα πάμε πάρα κάτω. Το τι θα κάνει το ΠΑΣΟΚ θα το δούμε στις αμέσως επόμενες ημέρες. Αλλά πάμε πάρα κάτω.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;
Τι θα μπορούσε να είναι προδοσία στην παρούσα φάση; Όταν στην Γαύδο, στην Ρόδο, στην ΚΩ αφήνεις να ακούγεται το Τούρκικο κανάλι που περνούσε κάτω απο τις συχνότητες της ΕΡΤ και τώρα ακούγεται χωρίς εμπόδια, δεν είναι παραχώρηση ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ; 
ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ; Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
Και πάμε ακόμη πάρα κάτω. Τι θα πείτε τώρα στους δικούς σας κ Βενιζέλο για το θέμα της απόλυσης των εργαζομένων στον Δημόσιο Φορέα; Επίσης πως μπορέσατε να πείτε ότι ο Ελληνικός λαός δεν θέλει εκλογές; Ρωτήσατε τον Ελληνικό Λαό; η μπας και μετρήσετε τα κουκιά σας και είπατε τελευταία ευκαιρία γιατί δεν θα μπει ξανά το ΠΑΣΟΚ στην Βουλή των Ελλήνων;
 Έτσι που τα κάνατε δεν θα βρείτε μέσα στην κάλπη ουτε και της συζύγου σας την ψήφο;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ;

Πάμε τώρα και στην Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για να συμπληρώσουμε το παζλ αλλά και να κλείσουμε έτσι τον μεταπολιτευτικό κύκλο, που έτσι και αλλιώς τελείωσε με την χθεσινοβραδινή εξέλιξη.Τι έκανε λοιπόν η Ν.ΔΗΚΟΚΡΑΤΙΑ που σοφά κατά την άποψή μου υπερασπίζεται το ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ με τον καλύτερο τρόπο αλλά και χωρίς καμία ΝΤΡΟΠΗ; Λέει λοιπόν. Τι γίνεται σε όλα τα ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ; Μικρο η ανύπαρκτο κράτος με προταιρεοτητα στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΣΥΔΟΤΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ σε χώρες ελεύθερες. Αυτό δεν λέει; η κάνω κάποιο λάθος; Μάλλον σωστά τα λέω και πρέπει να το δούμε και αυτό και να κλείσουμε.
Μόλις μάθανε τα αφεντικά έξω ότι κάτι δεν παει καλά, είπαν αν πάτε για εκλογές λεφτά δεν έχει. Σωστά; Που μεταφράζεται και με έναν άλλο τρόπο. Η θα κάνετε αυτό που σας λέμε, η αν πάτε σε εκλογές δεν παίρνετε τα χρήματα. 
Η θα με υπηρετείς κ Σαμαρά σαν καλός δούλος η δεν έχει μπαξίσι.
Ε αυτός είναι και ο λόγος που το πρωί χαμογελούσε ξεδιάντροπα ο κ Βορριδης λέγοντας ότι για πρώτη φορά μετά την ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ βάλαμε χέρι στο Δημόσιο που δεν τόλμησε κάνεις να το κάνει.
Με αυτόν τον τρόπο κάνει μια διπλη κίνηση η Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ. Κάνει άτι τις λενε τα αφεντικά της και δείχνει ότι είναι το καλό παιδί. Βγαζει στην σεντρα ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, αλλα στελνει και το μήνυμα οτι : NA EMEIΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΡΥΘΜΗΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΥΤΗ.
Τέλος θα θυμίσω ότι για μια μικρή αύξηση στο εισιτήριο στην Βραζιλία είναι όλος ο κόσμος στον δρόμο. Σκεφτείτε τώρα καλοί μου Συνέλληνες που παει το πράγμα; ΕΧΟΜΕ ΜΙΑ ΙΔΙΟΡΥΘΜΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΝΑΙ; Η ΟΧΙ;

ΑΚΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

Η ΠΑΠΑΣ ΠΑΠΑΣ Η ΖΕΥΓΑΣ ΖΕΥΓΑΣ!!!

Συνέλληνες καλήμερα!! Θα ήθελα να μεταφέρω μια άποψη που από μέρες ήθελα να δημοσιοποιήσω αλλά λόγω των γεγονότων που είναι σε πλήρη εξέλιξη δεν πρόλαβα !!! Από την προηγούμενη Τρίτη και έχοντας από πολύ καλά πληροφορημένες  πηγές την κατάσταση στην χώρα βγήκα θαρραλέα από την εκπομπή μου στον ΣΚΑΙ ΠΙΕΡΙΑΣ (ΑΘΕΑΤΟΝ) και είπα ότι το όλο πολιτικό σκηνικό δείχνει κάλπες!!! ΕΚΛΟΓΕΣ.
Όμως μετά τις χθεσινές εξελίξεις και όλες τις δημοσιογραφικές εκπομπές που παρακολούθησα αλλά και τα δημοσιογραφικά site που διάβασα είδα για μια ακόμη φορά ΈΝΑ ΠΡΆΓΜΑ!!!!
Για να επιβιώσεις σε αυτόν τον τόπο δεν πρέπει να είσαι έξυπνος, πρέπει να είσαι πονηρός.
ΠΡΏΤΟΝ: ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΖΩΉ ΤΟΥ ΤΌΠΟΥ ΚΑΤΆΛΑΒΑ ΌΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΑΣ ΠΟΎΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΆ!!! ΧΑΧΑΧΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΦΩΤΗ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ (ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ) Είναι τελείως διαφορετικό το πρώτο με το δεύτερο. Όταν λες πάρε πίσω την ΠΡΆΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΎ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΟΥ ΚΑΙ ΆΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΕΡΤ ΜΕΤΆ. και μετά σου τάζουν υπουργείο για να μπεις στην ΤΡΙΚΟΛΌΡΕ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ. ΤΌΤΕ ΕΙΣΑΙ (ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ).
Όταν δέχεσαι ΦΩΤΗ μου να απολύονται   2500 χιλιάδες εργαζόμενοι του ΙΔΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ καθε βδομάδα, αλλά και 2565 ΜΟΝΟΜΙΑΣ απο την ΕΡΤ σε μια μέρα, θέλω να μου πεις που το λέει μέσα ο ΜΑΡΞ , ο ΛΕΝΙΝ και ο ΕΓΚΕΛΣ αυτό; ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ... ΦΩΤΗ, ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ...
Επίσης θα ηθελα να πω και κατι αλλο!!
ΔΕΥΤΕΡΟ: Θα ήθελα να πω με ποιο δικαίωμα βγαίνουν σε ολα τα κανάλια οι περιφερομενοι βουλευτες της Ν.Δ λενε οτι ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ λαος δεν θελει ΕΚΛΟΓΕΣ.
Με ρωτησε κανενας εμενα η τον Ελληνικο λαο αν θελει ΕΚΛΟΓΕΣ; με ολο αυτο το εκτρωμα που ζουμε αν θελουμε η δεν θελουμε εκλογες;
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΩΡΑ!!!
Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ
(ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ) ΟΤΑΝ ΞΕΠΕΣΕΙ Η ΠΟΛΤΕΙΑ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!! ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!!! Η ΠΑΠΑΣ ΠΑΠΑΣ Η ΖΕΥΓΑΣ ΖΕΥΓΑΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ.
Αν οι εκλογες εκαναν κακο στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ θα τις ειχαν βγαλει εκτος νομου...
Και ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ.
ΑΚΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ
ΤΗΣ ΕΝD ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ..






ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ END ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!! Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ!!! ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΗΣ END AΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΑΡΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΜΑΣ!!!
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!

ΠΡΩΤΟΝ: ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ  ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕND ΑΛΛΑ ΚΑΙ  ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΞΕΛΊΞΕΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!

ΔΕΤΥΕΡΟΝ: NA ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗ!!!
ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΟΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΣΤΟ (ΠΟΤΑΜΙ) ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.

ΤΡΙΤΟΝ: ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΝΑ  ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΝΟΟ!!!

ΤΕΤΑΡΤΟ: NA EIMAΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΜΑΤΑΞΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΑ SITE KAI TA XAΡΤΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΤΗΣ END ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ!!! ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ BLOG KAI ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ!! 

ΜΕ ΤΙΜΗ ΙΑΣΩΝ
2351 401 153 ΚΑΙ
697 559 1987

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Τι είναι το σύστημα HAARP - Ντοκιμαντέρ με ελληνικούς υπότιτλους.

Τι είναι το σύστημα HAARP - Ντοκιμαντέρ με ελληνικούς υπότιτλους

Τι είναι το σύστημα HAARP - Ντοκιμαντέρ με ελληνικούς υπότιτλους

HAARP : "Ερευνητικό Πρόγραμμα Υψηλής Συχνότητας Δραστικής Ακτινοβολίας", έλεγχος των δυνάμεων της φύσης και μέσο μαζικής καταστολής των μαζών



Μια νέα τεχνολογία που δουλεύει με δισεκατομμύρια ραδιοκύματα, μπορεί να ελέγχει και να αλλάζει τον καιρό οπουδήποτε στον κόσμο, προκαλεί τσουνάμι, σεισμούς, και τυφώνες και επίσης μπορεί να επηρεάζει τον ανθρώπινο εγκέφαλο, είναι το υπέρτατο καταστροφικό όπλο!!!



HAARP Conspiracy Theory full movie with greek subs (Jesse Ventura)




















Ο Jesse Ventura και η ομάδα του πάνε προς την Αλάσκα για να διερευνήσουν τον σκοπό της εγκατάστασης HAARP.

Σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Αλάσκα, ένα ειδικό ερευνητικό κέντρο της κυβέρνησης λέγεται πως δοκιμάζει το HAARP ή το "Ερευνητικό Πρόγραμμα Υψηλής Συχνότητας Δραστικής Ακτινοβολίας", το οποίο, κάποιοι πιστεύουν, επιτρέπει τα ραδιοκύματα να αναπτυχθούν ως ένα πιθανό όπλο. Αν αυτό αληθεύει, αυτά τα ραδιοκύματα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να αλλάξουν τον καιρό και στον έλεγχο του μυαλού των ανθρώπων. Ο Jesse και η ομάδα κατευθύνονται στο Last Frontier για να ερευνήσουν, αλλά οι νευρικοί φύλακες προσπαθούν να τους σταματήσουν στην πύλη της εγκατάστασης και να τους κρατήσουν από την εύρεση του πραγματικού σκοπού από πρώτο χέρι. Η ομάδα μιλάει επίσης με έναν επιστήμονα που καταδεικνύει πώς τα ραδιοκύματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να μετακινηθούν κυριολεκτικά τα σύννεφα.

Παρουσιάζουν Εμπειρογνώμονες και Αυτόπτες μάρτυρες που περιλαμβάνουν: Ο Δρ Brooks Agnew, ένας φυσικός ο οποίος πιστεύει ότι ενεργοποίησε τυχαία έναν σεισμό όταν χρησιμοποίησε ραδιοκύματα για τον εντοπισμό υπόγειων δεξαμενών πετρελαίου, Ο Δρ Ρότζερ Σμιθ, διευθυντής του Ινστιτούτου Γεωφυσικής του Πανεπιστημίου της Αλάσκα στο Fairbanks, το οποίο συντονίζει την έρευνα στην εγκατάσταση HAARP στο Gakona, Αλάσκα, Ο Δρ Νικ Begich, ένας ντόπιος της Αλάσκα και ένας αντί-HAARP ακτιβιστής, και Ο Robert Eastlund, ο γιος του Bernard Eastlund, οι ιδέες του οποίου όπως ισχυρίζετο ήταν ο καταλύτης για τη δημιουργία του HAARP.

Το διαβάσαμε από το: Τι είναι το σύστημα HAARP - Ντοκιμαντέρ με ελληνικούς υπότιτλους http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/11/haarp_5.html#ixzz2Vu5J6i6H

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: "Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ!"


ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΤΑΙΝΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!!


ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΝΟΛΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΚΗ ΡΟΥΣΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΑΙ ΠΙΕΡΙΑΣ





ΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΣΤΟΝ ΤΡΟΧΟ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ

ΠΈΜΠΤΗ, 9 ΜΑΪ́ΟΥ 20



ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ David Byers Brown 



Ο Όμηρος έχει συνδέσει την Νέμεση με τον Σκοπό και ο Οδυσσέας
την ενεργοποιεί λόγω της αψογοσύνης του.
Η κρίσιμη μάζα, την κρίσιμη νύχτα και η Επιλογή,
δικαιώνει αυτή την Απόφαση της Δίκης των Μνηστήρων και των Δούλων τους και γυρίζει τον Τροχό της Νέμεσης.

Ποια είναι η κατηγορια;
Για ποιο πράγμα είναι τόσο πολύ ένοχοι;
Τι έχουν διαπράξει οι μνηστήρες, οι δούλες και οι δούλοι ώστε ο Όμηρος
να μη δείξει κανένα έλεος απέναντί τους.
Ποιοι είναι το έγκλημα τους;
Γιατί δεν τους συν-χωρεί;
Γιατί δεν υπάρχει Χώρος για αυτούς σε αυτό το Παλάτι της Γης πιά,
Ούτε για αυτούς τους ανθρώπους ούτε για αυτούς τους θεούς
τους.
Γιατί έχουν φάει και έχουν πιει τα πάντα.
Έχουν εξαντλήσει τα πάντα. Έχουν καταβροχθίσει τα πάντα.
Έχουν λεηλατήσει τα πάντα.
Είναι ένοχοι πρώτα ως αναφορά τον εαυτό τους.
Έζησαν ξόδεψαν χαράμισαν μια ζωή μένοντας μακριά από τον Ιερό Εαυτό τους. Χωρίς γνώση,χωρίς στόχο προορισμό,συνείδηση, ομορφιά και κατέληξαν στην λήθη. Αμνήμονες μνήμες στείρες και νεκρές άδεια σαρκία.
Έζησαν χωρίς αλήθεια χωρίς μέτρο χωρίς αυτογνωσία,χωρίς συνείδηση, χωρίς το μηδέν άγαν, άναδρα, άτιμα.
Και όχι μόνο έζησαν έτσι αλλά δημιούργησαν και ένα απαράδεκτο
σύστημα εξουσίας και διαχείρισης των αγαθών ιεραρχίες, ιερατεία αφεντάδων και δούλων πίνοντας τρώγοντας και καταστρέφοντας τα πάντα σε υλικό πνευματικό φυσικά συναισθηματικό νοητικό επίπεδο.
Για αυτό είναι ασυγχώρητοι και δεν έχουν καμιά δικαιολογία.
Πρόδωσαν και προδίδουν πάντα πατρίδες ανθρώπους, φίλους, θεούς και το κυριότερο προδίνουν τον εαυτό τους τον Άνθρωπο αφού προδίδουν την υπόσταση του και τον εμποδίζουν να ολοκληρωθεί να συναντήσει την γυναίκα του την ψυχή του, το παιδί του την καρδιά του και ρημάζουν τον νου του κάθε φορά στην λήθη και την λησμονιά.
Τον πνίγουν σε μανιασμένα κύμματα.
Πως τους σκοτώνει ο Όμηρος;
Η σκηνή είναι πολύ έντονη ανεξίτηλη εγγεγραμμένη στο υποσυνείδητο των ανθρώπων με ανεξίτηλα γράμματα και ονόματα Αιώνια.
Ο Όμηρος δεν είναι βάρβαρος και είναι κάτι παραπάνω από ευφυής για να μπορεί να αποφύγει την βία όταν μπορεί να κερδίσει τον πόλεμο και την μάχη διαφορετικά.
Είναι σοφός ! Έγινε σοφός κουβεντιάζοντας ώρες με την Αθηνά και εκεί βρίσκεται η πνευματική του υπεροχή και ανωτερότητα.

Είναι πολύ απλό.
Τους σκοτώνει, τους έχει ήδη σκοτώσει με το να τους υποδείξει, να τους ακτινογραφήσει, να τους σκιαγραφήσει,τον χαρακτήρα τους, την συμπεριφορά, τις ασχολίες τους, τα λόγια τους.Τους σκοτώνει ένα ένα ονομαστικά καλώντας τους με το όνομα τους και τους σημαδεύει,ξεκινώντας από τους αρχηγούς τον κοιλαρά τον Αντίνοο και τον παραθυράκια Ευρύμαχο.
Τους “σκοτώνει” με το ευθύβολο του Τόξο την Οδύσσεια του και το μαγικό του Βέλος στοχεύοντας ακριβώς την ρίζα του προβλήματος,
τον χοντρό λαιμό του και το πρησμένο του συκώτι ενός παρασιτικού ιού.
Δεν τους σκοτώνει λοιπόν στο φυσικό αλλά στο πνευματικό,
τους εξοντώνει.
Εκεί το όριο το υπερασπίζεται .Δεν θα υποχωρήσει ούτε σπιθαμή. Σταγόνα νερού δεν θα βάλει στο κρασί του.
Τους «σκοτώνει» όμως χωρίς βρισιές, χωρίς λαϊκισμό, χωρίς προσωπικές εμπάθειες,απωθημένα, φανατισμούς,χωρίς ουφολογίες και θεολαγνείες και θεοκρατίες.
Τους σκοτώνει στο όνομα του Ανθρώπου.
Δοκιμάσαν να κλέψουν τον κόσμο, τον νου του, προσέβαλαν την ψυχή του, την υπόσταση του, επιτέθηκαν στο παιδί του το πληγώσανε μαζί με την καρδιά του.
Κάψανε τον κόσμο του τον λεηλατήσανε, τα δάση τα φυτά τα ζώα, με ύβρη, μολύναν το νερό, τον αέρα, χώρισαν διέλυσαν την οικογένεια κατάστρεψαν εστίες πατρίδες παραβιάζοντας τον ιερό Όρκο της Θεάς Εστίας.
Σε αυτό το επίπεδο τους “σκοτώνει” χωρίς οίκτο, ανελέητα αδυσώπητα, αποστασιοποιημένα, χωρίς να τους χαριστεί.
Με κομψότητα, με αβροφροσύνη, με χάρη, με ευγένεια, με ακριβείς χειρουργικές κινήσεις τους αφαιρεί το έδαφος και το χαλί κάτω από τα πόδια τους, τις αντινοικές αντιφάσεις τους, τις προκρούστρειες δηλώσεις τους,
την επίδειξη ανώφελων μαχών εντυπώσεων ΣινώνΠιτυοκάμπων.
Με λεπτό αιχμηρό καυστικό χιούμορ, με φαντασία, με οξυδέρκεια, με πολεμικές χορευτικές κινήσεις με τραγουδιστικές ριπές, με αυτοσαρκασμό με απόλυτη αυτοπειθαρχία, έλεγχο, αυτοσυκέντρωση και αυτοπαρατήρηση.
Ο φυσικός θάνατος άλλου ανθρώπου δεν επιτρέπεται για ένα άψογο πολεμιστή εκτός και αν είναι σε άμυνα και αφού εξαντλήσει τα περιθώρια.
Αλλά ο φυσικός θάνατος δεν είναι χειρότερος.
Πρέπει να ζήσει κάποιος με τις επιλογές του.
Πρέπει να ζήσει στην κόλαση που έφτιαξε.
Πρέπει να κυκλοφορεί περιπατών νεκρός βόλτα στον Άδη.
Επιβάλλεται να είναι άψογος ο Οδυσσέας όταν σταθεί μπροστά στο Τόξο.
Δεν μπορεί να το αγγίξει αλλιώς, δεν μπορεί να το λυγίσει,να το ερμηνεύσει.
Δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το θανατηφόρο Βέλος του.
Αν δεν είναι άψογος θα είναι άστοχος και άκαιρος. Θα είναι άσκοπος.
Για αυτό το λόγο δεν μπορούν να το χρησιμοποιήσουν οι μνηστήρες πέρα από
κάποιες άκαρπες αποσπασματικές , λογοκλοπές και αντιγραφές, προσπάθειες ανάλυσης ξεμένοντας σε κάποιο σταθμό ερμηνείας του κόσμου και αντίληψης
αν και έχουν προσπαθήσει.
Στην ουσία εύχονται το τέλος τους, το επιθυμούν αναγνωρίζοντας βαθιά μέσα τους το αδιέξοδο που έχουν δημιουργήσει και σαν την μόνη δίκαια λύση.
Δεν τους σκοτώνει ο Οδυσσέας σε φυσικό επίπεδο.
Το διευρύνει το όριο.
Δεν φθάνει, δεν καταφεύγει στην υπερβολή.
Φθάνει πια με την βία και την λογική των «καλάσνικοφ».
Επιβάλλεται να κλείσει αυτός ο κύκλος της παράλογης λογικής και οι άνθρωποι να λύνουν τις διαφορές τους με τα όπλα ακόμη.
Οι σοφοί νοήμονες όρθιοι Ανθρωποι του 21ου Αιώνα έχουν άλλα “όπλα”.
Έχουν το Ορθό και ‘Ορθιο Λόγο του Ομήρου Ποιητή, Μίτο, Οδηγό Αστέρι μαγικό, θανατηφόρο για τους ενόχους και αποτελεσματικό.

Άψογα θα ονειρευτούμε το Όνειρο μας, και Άψογα θα το πραγματοποιήσουμε σαν Άψογοι πολεμιστές, Όλοι μας Ενωμένοι.

Το όνειρο των πολεμιστών

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ END!!! OTAN TA ΣΚΙΑΖΕ Η ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΚΩΝΕ Η ΣΚΛΑΒΙΑ!!! ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ END



Πριν από πολύ πολύ καιρό και μάλιστα όταν στον χώρο της δημοσιογραφίας δεν μιλούσε κανείς για το θέμα της END δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τον προσωπικό μου φίλο Φαέθωντα από την Ηλεία για κάποιον Αρτέμη Σώρρα και για κάποια λέει 600 δις που θα έρχονταν στην Ελλάδα για την σωτηρία της Πατρίδας αλλά και για την ευρύτερη ΑΠΟΦΥΛΆΚΙΣΗ της Σκλαβωμένης Υφηλίου από τους ΠΑΓΚΌΣΜΙΟΥΣ  ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ. Με χαρά δέχτηκα να τον φιλοξενήσω στην εκπομπή και μάλιστα να κάνουμε έναν κύκλο εκπομπών πάνω σε αυτό το θέμα!!!
Στην αρχή τα πράγματα πηγαίναν καλά!!! Όταν όμως το θέμα  προχωρούσε πήραμε την κατεύθυνση από τον Αρτέμη να κάνουμε μέσα  στο fb μια ομάδα που θα ενημέρωνε τον κόσμο για τις εκπομπές αυτές αλλά και για την πρόοδο του θέματος.
Πρόβλημα πρώτο: Όταν ξεκινήσαμε συμφωνήσαμε ότι σε αυτόν τον χώρο δεν θα υπήρχαν κόμματα δόγματα και χρώματα για να μπορέσει η κίνηση αυτή να είναι για όλους τους Έλληνες και να μην αποκλίνουμε από αυτήν την γραμμή!!! Μαζί με την Βάσσια κάναμε το END ΚΑΙ ΜΜΕ.
Η εντολή ήταν σαφέστατη. ΜΟΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. 
Έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε κλειστή την ομάδα ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ!!!
ΠΡΩΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ 
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!!!
Ο κόσμος που ενημερώναμε άρχισε σιγά σιγά και δειλά δειλά να μπαίνει στο θέμα και να ακολουθεί!!!
Κάποιοι όμως μυρίστηκαν ψητό και  πολλά άλλα μέσα απο το θέμα και θέλανε δόξα χρήμα αλλά και ψήφους για τα κόμματα τους η τις δικές τους ομάδες.
Εμείς με το σκεπτικό του Αρτέμη αλλά και το δικό μας αποκλείσαμε όλους εκείνους που ήταν ήδη σε κόμμα  και από την άλλη πλευρά ήθελαν να προωθήσουν τις δικές τους αντιλήψεις.
Στο ΠΟΤΑΜΙ όμως που ήταν και η βασική ομάδα του Αρτέμη έμπαιναν άτομα που μίλαγαν για ΟΤΙ ΑΛΛΟ εκτός από το θέμα που απασχολούσε εκείνη την στιγμή την ΕΝD αλλά και τους ανθρώπους της.
Μίλησα και με τον Πρόεδρο κ Λαμπράκη αλλά και με τον εκπρόσωπο τύπου τον κ Βαλσαμάκη, για τον Αρτέμη δεν λέω γιατί μιλούσαμε καθημερινά σχεδόν.
Όταν το θέμα της END  άπλωσε λίγο συνάντησα ραδιοφωνικά και τον καλό συναγωνιστή Στέφανο Βαβούρα.
Μιλήσαμε για το πρόβλημα και είπαμε να κρατήσουμε την ομάδα μας ΜΜΕ ΚΑΙ END ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
Τοτε αρχισε και ο πολεμος που δεχομουν καθημερινα και απο συναδελφους αλλα και απο ανθρωπους που με καλο τροπο στην αρχη μου ελεγαν να σταματησω να ασχολουμε με την υποθεση end.
Eκεινο τον καιρο συναντηθηκα και με αλλους δικους μου ανθρωπους στην Αθηνα την Βασσια τον Στρατηγο Καρδαμιτση αλλα και τον Στρατηγο Αυφαντη οπως και με τον Σμηναρχο κ Βρακα!!!
 Εκει αποφασισαμε να κανουμε συγκεντρωσεις στην Περιφερεια αλλα και στην Αθήνα με σκοπο την ενημερωση του κοσμου πανω στο θεμα αυτο!!! Ησυνεχεια αργοτερα γιατι πρεπει να παω και στον ΣΚΑΙ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΚΠΟΜΠΗ!!!! ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΣΚΕΛΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!!!
Α!!! ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ!!! ΓΙΑ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΚΟΜΗ ΕΜΦΑΝΗΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ!!! ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΝD. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΩΡΑΣ!!!
 ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ Κ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΉΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ!!! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ... ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΟΝΗΤΩ

ΜΕ ΤΙΜΗ 
ΙΑΣΩΝΑΣ

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΘΕΣΗ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ END OXI ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΟΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΘΕΣΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣΣ!!!



ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!! ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ!!! ΘΕΛΩ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ!!! ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Η ΕΝΌΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΟΜΑΔΕΣ, ΑΠΟ ΤΟ FB !!! ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΛΕΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ. ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΗΣΗΣ!!! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤO ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΝD ΚΑΙ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ.
ΣΤΙΣ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ Ν ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ!!! ΜΕ ΤΙΜΗ ΙΑΣΩΝ 697 559 1987