ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ
ΑΕΡΑ ΡΑΔΙΟ ΚΑΙ ΑΘΕΑΤΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ



Το ΔΝΤ και η ΕΚΤ μαζί με τους πραδότες εκλεγμένους Αναστασιάδη και Σαρρή αγνοώντας τους θεσμούς, τη Βουλή, τον κυπριακό λαό, δημιούργησαν ένα εξωθεσμικό πραξικόπημα σε βάρος του κυπριακού λαού αλλά και της χώρας (φυσικό αέριο, πετρέλαιο κλπ). Αυτές οι πρακτικές δείχνουν πως όταν τα ιδιωτικά συμφέροντα έρχονται σε αντιπαράθεση με τη βούληση του λαού, τότε είναι ολοφάνερο ότι ήρθε η ώρα να σας εξηγήσουμε τρία βασικά πράγματα:
1) Το παιχνίδι που παίζεται στην Κύπρο είναι άμεσα και άρρηκτα συνδεδεμένο με το παγκόσμιο σχέδιο κυριαρχίας και κατοχής των κρατών -από τις γνωστές οικογένειες- και υποδούλωσης των συνειδήσεων των ανθρώπων.
2) Για να μπορέσουν οι δυνάμεις αυτές της Μαύρης Αδελφότητας να φέρουν εις πέρας το σχέδιό τους ξεκίνησαν με την αρπαγή του παγκόσμιου χρήματος σε δικές τους Τράπεζες. Το αμέσως επόμενο σχέδιο είναι γεωστρατηγικό και έχει να κάνει με δύο στοιχεία: α) Να σφετερισθούν κατ' αρχήν τον φυσικό πλούτο (χρυσός, φυσικό αέριο, πετρέλαιο κλπ) της Ελλάδας και της Κύπρου "ειρηνικά". β) Οπου δεν το καταφέρουν αυτό με μικρές πολεμικές συρράξεις να εξουδετερώσουν την αντίσταση των λαών που αντιδρούν.
3) Το τρίτο, το σημαντικότερο και τελικό σκέλος του σχεδίου, είναι μετά την εξουθένωση των λαών να παρουσιάσουν ένα παγκόσμιο Σωτήρα, ο οποίος θα εμφανιστεί ως ο από μηχανής θεός, για να ολοκληρώσει το από χιλιάδες χρόνια προγραμματισμένο σχέδιο της κατάληψης του Πλανήτη από την Μαύρη Αδελφότητα.
Αδέλφια Συνέλληνες,
κατόπιν όλων αυτών, σας ενημερώνουμε και σας προειδοποιούμε ότι η μόνη συνεπής αλλά και αδιανταλάντευτα ειλικρινής στάση που πρέπει να κρατήσουμε όσοι από εμάς έχουμε καταλάβει τα τεκταινόμενα είναι μία:
Η αμέριστη συμπαράσταση στον αγώνα, που κάνει η END μέσω του Αρτέμη Σώρρα αλλά και όλων των αφυπνισμένων ομάδων ανά την υφήλιο. 

ΜΕ ΤΙΜΗ ΙΑΣΩΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου