ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ
ΑΕΡΑ ΡΑΔΙΟ ΚΑΙ ΑΘΕΑΤΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΕΝD - TO ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ)


Μετά από την ανάγκη που προκύπτει για να διαδοθούν σε ένα ευρύτερο κοινό οι απόψεις και οι θέσεις της END, αποφασίσαμε τα παρακάτω.
ΠΡΩΤΟΝ: IΔΡΥΕΤΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ (ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ END!!! ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ) ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΑΞΩΝΕΣ
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΩΜΑ – ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΓΜΑ – ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑ!!!
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ.
ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΛΥΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ END ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ 600 δις ΕΥΡΩ.
ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΔΟΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
Α) Για να διαδοθούν οι απόψεις της end πιο σύντομα και πιο συγκροτημένα.
Β) Γιατί μετά από τόσο καιρό που λειτουργούσαμε μέσα από το internet, διαπιστώθηκε ότι τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα και οι αντιδράσεις των συναγωνιστών ήταν   σπασμωδικές.
   Γ)Είδαμε ότι δεν μπορεί μια τόσο σημαντική πρόταση όπως αυτή της END για την ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ θα έπρεπε  να έχει μεγαλύτερη απήχηση. Ο κύριος  λόγος είναι αυτός και πρέπει να γίνει με φυσικά πρόσωπα και με συγκεκριμένη τακτική.
Δ) Για να μπορέσουμε να διαδώσουμε σε κάθε πόλη την φωνή των συμπολιτών μας αλλά και για μαζέψουμε εμπειρίες από τον λόγο των συναγωνιστών μέχρι να φτάσουμε στην ΣΥΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ που εδώ και πολύ καιρό έχει προτείνει  και ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ αλλά και τα άλλα ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ END.
Ε) Για να μπορούμε να έχουμε καλύτερες προσβάσεις στους δήμους και τις κοινότητες όταν θα χρειαζόμαστε τις πλατείες τους για ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΗΣ END.
E) Για να οδηγήσουμε τους ΕΛΛΗΝΕΣ μέχρι την ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟ-ΔΑΛΥΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ.

ΑΡΘΡΟ ΠΡΩΤΟ
Ο σύλλογος έχει σαν σκοπό την διάδοση των απόψεων της end με πολλούς και διάφορους τρόπους όπως
1)ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
2)α. ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ(ενημέρωση πολιτών) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΙΑΔΩΣΗΣ.
2)β. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ  ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΙ αποστειρωμένος ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ!!! ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΧΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΣΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ ΠΟΤΕ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ!!! ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΛΟΓΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ.

3) ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ END.
4) ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΗ ΔΙΑΧΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΧΑΡΙΝ ΣΤΗΝ ΟΡΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
5) ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΗΣ END ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΕΡΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΜΜ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ αλλά και των ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΜΕΛΩΝ και κυρίως ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ END ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ.
ΑΡΘΡΟ ΔΕΥΤΕΡΟ
Ο Σύλλογος επίσης πρέπει να παρουσιάσει και τον ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ που προτείνουμε για να είναι και πιο διάφανες οι διαδικασίες, και θα εξηγήσουμε και τους λόγους που μας κάνουν να πάρουμε αυτήν την απόφαση ούτως ώστε να είναι όλοι οι τρόποι που ενεργούμε πιο διαφανείς.
Προτείνουμε 5μελες διοικητικό συμβούλιο για λόγους ευελιξίας αλλά και μεγαλύτερης ταχύτητας στην λήψη αποφάσεων.
Προτείνουμε ο τρόπος λήψης των αποφάσεων να είναι από κάτω προς τα επάνω με την γνωστή σε όλους μας διαδικασία της ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και αυτό θα γίνεται με απόλυτη ΟΜΟΦΩΝΙΑ για την αποφυγήν εντάσεων αλλά και για την παρεμπόδιση   ανατρεπτικών στοιχείων που πιθανά να εισχωρήσουν στους κόλπους μας με σκοπό την διάσπαση μας αλλά και την προσπάθεια τους να μας αποτρέψουν από τους ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ και θα αναφερθούν παρακάτω, αφού εξηγήσουμε πρώτα ότι: OΙ ΜΟΝΟΙ ΛΟΓΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. 



ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ
Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΗΣ END ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ.
ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΗΣ EI-END.


ΑΡΘΡΟ ΤΡΙΤΟ
Ο Σύλλογος για την διενέργεια όλων των παραπάνω, θα πρέπει να έχει και την Οικονομική αυτοτέλεια για να μπορεί να ανταπεξέλθει στα έξοδα όλων των κινήσεων.
 Το βιβλίο εσόδων εξόδων θα είναι στα χέρια περισσοτέρων από έναν ΤΑΜΙΑ και  θα δημοσιοποιεί  όλες τις κινήσεις, για την κάλυψη των απόλυτα επιβεβλημένων εξόδων που θα κάνει. ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΗΣ END,
OΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΓΙΑ ΑΦΙΣΣΕΣ Η ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΗΓΕΣ ΕΣΟΔΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΩΝ 5 ΕΥΡΩ ΕΦ΄ΑΠΑΞ
ΚΑΙ Η ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ Η ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.

                   ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΑΣΩΝ (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ)
KΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ (ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΣΤΗΣ)
ΑΘΗΝΑ - ΣΑΜΟΣ

Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΙ ΤΑΜΙΑΣ
ΦΑΕΘΩΝ (ΦΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ)
ΓΑΣΤΟΥΝΗ ΗΛΕΙΑΣ

ΤΑΜΙΑΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΓΟΥΡΑΚΗΣ
ΤΡΙΠΟΛΗ

ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΥ (ΟΛΥΜΠΟΣ TV)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Όλοι οι πάρα πάνω είναι  προτεινόμενοι και θα  λάβουν γνώσιν για την πρόταση της θέσεως τους.
  Κατόπιν και δικής τους αποδοχής θα απαρτίζουν το Δ.Σ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

ΜΕ ΤΙΜΗ ΙΑΣΩΝ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου