ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ
ΑΕΡΑ ΡΑΔΙΟ ΚΑΙ ΑΘΕΑΤΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

TO ΟΛΟΝ ΦΩΣ, Η ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ, (ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ) ΚΑΙ Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΤΕΤΡΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΙΧΒΕ ΚΑΙ Ο ΚΡΟΝΟΣ- ΧΡΟΝΟΣ. 2ο ΜΕΡΟΣ

Για να συνεχίσουμε το ταξίδι μας στον χρόνο πρέπει να βάλουμε τις βάσεις ακόμη και για εκείνους που για πρώτη φορά μπαίνουν σε αυτό το θέμα και θα είναι κάπως διστακτικοί. Θα ήθελα λοιπόν να θέσω ένα ερώτημα που καταρχήν είναι αναγκαίο και νομίζω ότι αυτό θα μας βάλει τα πράγματα στην σειρά!!! ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ «ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ» ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ; Πάμε να πούμε τώρα και κάνα 2 παραδείγματα για να καταλάβουν και οι νέοι μας φίλοι τι λέμε. Θα μπορούσε ένας σημερινός αρχιτέκτων να φτιάξει με ευκολία έναν ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ θα μπορούσε κανείς να μας εξηγήσει σήμερα με μια σχετική ευκολία τι λέει το ΟΡΓΑΝΟΥ ΟΡΓΑΝΟΝ και να το αποκρυπτογραφήσει; Θα μπορούσε επίσης κανείς από εμάς να συνομιλήσει με την Πανάρχαια φυλή DOGON και να τους πει ότι ναι ξέρει πολύ καλά για τον Τριπλό Αστέρι ΣΕΙΡΙΟΣ Α-Β-Γ; Τι θέλω να πω με όλα αυτά; Θέλω απλά να σας ξανά- βάλω σε έναν προβληματισμό που λέει τα παρά κάτω λόγια… Πριν από 14.500 χρόνια περίπου και ενώ υπήρχε ομιλούσα γλώσσα αλλά και γραφή σε αυτόν τον πλανήτη, «σ.σ ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ, ΟΡΦΙΚΑ γύρω στο 11 πχ για να συνεννοούμεθα» Δεν γίνεται να είμαι απόγονος του ΑΒΡΑΑΜ αλλά και του ΙΣΑΑΚ όταν εδώ στον τόπο μου έχω τον Αλέξανδρο, και τον Πυθαγόρα, τον Απολλώνιο τον Τυανεα, που χρονολογικά και μόνον σας λέω εγώ ότι έζησαν πολλές χιλιάδες χρόνια πριν από εκείνους του Κυρίους της Παλαιάς Διαθήκης.
 Επίσης δεν θέλω ακόμη τουλάχιστον να αναμιχτώ με τον Οδυσσέα αλλά και τον Ερμή τον Τρισμέγιστο γιατί είναι πολύ νωρίς. Ούτε με τον Δια την Ήρα και τους άλλους φίλους μου από τους άλλους κόσμους… ΠΗΓΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΦΥΣΙΚΑ!!! ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. 
Πάμε πάρα κάτω!!! ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ Η ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!
 Όταν γνωρίσεις την αλήθεια όταν ξέρεις που θα πας και τι θα συναντήσεις εκεί που θα είσαι στο ΝΕΟ ΤΟΠΟ, δεν χρειάζεται να πιστέψεις ΠΟΥΘΕΝΑ «ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΞΕΡΕΙΣ».
  Τώρα ποιος είναι αυτός που δεν θέλει να ξέρεις; ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ (ΓΑΙΑ) ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ; Αν οι άνθρωποι ήξεραν την πραγματική Ιστορία της γεννήσεως των πλανητών αλλά και το αληθινό τους Παρελθόν θα μπορούσε κανείς να τους εξαπατήσει;
 Θα μπορούσε κανείς να τους βάλει να πιστέψει σε ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΘΕΟΥΣ και να τους μιλάει για ΚΟΛΑΣΕΙΣ και άλλες τέτοιες αηδίες; Πρέπει σε αυτόν τον τόπο που γέννησε ΘΕΟΥΣ-ΓΕΝΝΕΤΣΤΕΣ και θα εξηγήσουμε άμεσα τι σημαίνει αυτό , δεν μπορεί να πιστεύει ότι θα πάει ΣΕ ΚΟΛΑΣΕΙΣ και αλλά τέτοια ΕΜΠΡΙΜΕ!!!
 Άμα δεν ξέρεις που είναι το σπίτι μου,  πρέπει να σου δείξω που είναι. Άμα το κάνω αυτό 2 η 3 φορές, μετά από μόνος σου μπορείς να έρχεσαι όποτε θέλεις χωρίς να έχεις εμένα για ΟΔΗΓΟ.Άρα όλα αυτά περί ΠΙΣΤΩΝ και ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ανήκουν σε άλλη σφαίρα που σίγουρα δεν είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και δεν ταιριάζει στην δική μας ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ αλλά και τον δικο μας τροπο νόησης .
 Τι θέλω να πω με αυτό; ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΟΥΜΕ, ολη αυτη η κατασταση ειναι  κάτι σαν ζωή , κάτι σαν αληθινό, αλλά σίγουρα δεν είναι Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!! 
Τέλος είναι μια εικονική πραγματικότητα είναι δηλαδή ΕΝΑ matrix ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΖΩΗ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ, εκεί που θα πάμε όταν τελειώσει ο ΠΟΛΕΜΟΣ εδώ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ στα σπίτια μας.
 ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΗΔΗ. Αύριο στο τρίτο αλλά μάλλον όχι τελευταίο μέρος θα σας αναλύσω και γιατί Ο ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
 ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΓΚΕΛΑ; ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΣ ΖΕΙ; ΔΗΛΑΔΗ  Η ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ;
 ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΜΑΣ «ΠΕΡΙ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΟΜΙΛΩ» ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΟΦΗ; ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΤΩΧΟΔΙΑΒΟΛΟΙ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΦΟΒΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΥΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ; ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ… ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ 
ΜΕ ΤΙΜΗ ΙΑΣΩΝ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου