ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ
ΑΕΡΑ ΡΑΔΙΟ ΚΑΙ ΑΘΕΑΤΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

TO ΟΛΟΝ ΦΩΣ, Η ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ, (ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ) ΚΑΙ Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΤΕΤΡΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΙΧΒΕ ΚΑΙ Ο ΚΡΟΝΟΣ- ΧΡΟΝΟΣ.


Αυτό που ξεκινάμε από σήμερα είναι μια αναφορά σε πιο Πνευματικά θέματα που έχουν να κάνουν με τις ομιλίες του Προέδρου μας ΕΜΜ ΛΑΜΠΡΑΚΗ του Προέδρου της END και κάποιες πιο εκλαϊκευμένες αλλά όχι απλουστευμένες αναλύσεις για την πληρέστερη ενημέρωση όλων των συναγωνιστών της end πάνω στα θέματα που μας αφορούν και θα πρέπει κατά την γνώμη μου να μπορούν να κατανοηθούν από περισσότερους ανθρώπους.
Θα ήθελα λοιπόν από σήμερα να διαβάζετε τα παρακάτω κομμάτια για να μπορούμε να είμαστε περισσότερο οπλισμένοι απέναντι στον Εχθρό που δεν είναι άλλος από το ίδιο το σύστημα που Κυβερνά αυτόν τον πλανήτη που είναι υπό Κατοχή εδώ και 14.500 χρόνια!!!
Όταν λοιπόν ο Θεός ΤΟΥΣ δηλαδή ο δικός τους ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ έδιωξε τον ΑΔΑΜ και την ΕΥΑ από τον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ βρήκαν λέει Έξω ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ και εκεί συνάντησαν τους ΥΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ και συναναστράφηκαν μαζί ΤΟΥΣ.
ΚΕΝΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ.
Πάμε να το αναλύσουμε για να καταλάβουμε και το νόημα της σημερινής δημοσίευσης.

1. Και εγένετο ηνίκα ήρξαντο οι άνθρωποι πολλοί γίνεσθαι επί τής γης, και θυγατέρες εγεννήθησαν αυτοίς. 2. Ιδόντες δε οι υιοί τού Θεού τας θυγατέρας τών ανθρώπων ότι καλαί εισίν, έλαβον εαυτοίς γυναίκας από πασών, ων εξελέξαντο.

3. Και είπε Κύριος ο Θεός...

4. Οι δε γίγαντες ήσαν επί τής γης εν ταις ημέραις εκείναις. και μετ' εκείνο, ως αν εισεπορεύοντο οι υιοί τού Θεού προς τας θυγατέρας τών ανθρώπων, και εγεννώσαν εαυτοίς. Εκείνοι ήσαν οι γίγαντες οι απ' αιώνος, οι άνθρωποι οι ονομαστοί.

Από την πρωτη στιγμη σε αυτά που λεγοντε και γραφοντε υπαρχουν πολλα κενα που πρεπει να σας μεταφερουμε για να μοιραστουμε την ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΝΩΣΗ γιατι μαλλον ηρθε ο καιρος που πρεπει να τρεξουμε περισσοτερο τα θεματα αυτά!!!
ΑΔΑΜ στην αρχαια ΑΡΑΜΑΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ είναι το συλλογικο ΑΡΣΕΝΙΚΟ
Και ΕΥΑ η eve ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΘΥΛΙΚΟ .
Αυτό τι σημαινει ότι η πραξις αυτή καθ’αυτή στην ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ είναι ΑΜΑΡΤΙΑ.
Ας αναλυσουμε πρωτα αυτό.Ξερετε ότι στο ΙΣΡΑΗΛ εκεινα τα χρονια δεν επρπε να συνεβρισκοντε οι ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ με άλλες φυλες; Για να κρατησουν μεσα στο αιμα τους την προελυσιν τους. Και αυτό για να μην παρουν κατά την αναπαραγωγη ΑΙΜΑ από άλλες φυλες που ειχαν το διαφορετικο dna. Θα εξηγησουμε παρα κατω γιατι γινονταν αυτό. Σε μια πρωτη και γρηγορη αναλυση γινοταν για να μην εχουν προσμιξεις με άλλες φυλες όπως η ΠΑΤΡΩΑ που ειχε μεσα στις φλεβες τις ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΙΧΩΡ.
Παμε παρα κατω τωρα. Αυτό γινοταν γιατι ηξεραν ότι αν γινοταν αυτό θα ειχαν ισως την δυνατοτητα ΑΝΕΛΥΞΙΣ κατι που δεν ηθελαν με τιποτε ΤΑ ΙΕΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΤΟΤΕ.
Μεσα στο αιμα των ΕΛΛΗΝΩΝ υπηρχε το ΙΧΩΡ που όπως μαθαμε και από τον Προεδρο Λαμπρακη είναι εκεινο που εχει τα 12 ΣΤΟΙΧΕΙΑ κατι που δεν εχει καμμια άλλη μορφη ζωης πανω στον ΠΛΑΝΗΤΗ.
Το μεγαλο ψεμα που δεν ειπαν ποτε στους ανθρωπους όμως είναι ότι εκεινοι δεν μπορουσαν ποτε να εχουν αυτό το δωρο γιατι δεν ηταν γεννημενοι από ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ αλλα καποια κατασκευασματα των ΚΡΟΝΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ και των ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΟΥΣ που σε καμμια των περιπτωσεων δεν θα μπορουσαν να το εχουν γιατι τους ειχε απαγορευθει να μπορουν να ανεβενουν επιπεδα. Τι σημενει πιο αναλυτικα αυτό;
Ότι οποιος δεν είναι γεννημενος από την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ δεν μπορει να ανελθει σε καμμια περιπτωση γιατι ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ!!!
ΕΤΣΙ ΕΙΠΑΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ εκεινον ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και πιστεψε ότι μπορει να γινει Θεος στην Θεση του ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ.
Τιποτε όμως δεν σταματησε αυτους που ηθελαν να κανουν κακο στο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ και προχωρουσαν μεσα στα ΧΡΟΝΙΑ με ΨΕΥΔΗ.
ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΜΑ για την ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ;
Το γεγονος που λεει ότι αν δεν εισαι από εκεινη την ΦΥΛΗ εισαι κατω από την ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ – ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ 4 ΕΞΕΛΗΚΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ και εισαι ΓΚΟΙΜ Η ΓΚΟΧΙΜ που σημενει αναλωσιμος.
ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ  Η ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ  ΟΝΤΑ ΤΟΥ (ΚΡΟΝΟΥ- ΧΡΟΝΟΥ)
ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
Ποιοι μπορουσαν να το κανουν αυτό; Και μαλιστα να είναι μεσα σε αυτην την διαδικασια; Μονον οι ΕΛΛΗΝΕΣ για αυτό ακουτε πολλες φορες ότι ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ και δεν γινεσαι!!!
Αλλα και κατι άλλο, ότι μονον αν εχεις μεσα στο αιμα σου την 12απλη αλυσο με τις 12 δυνατοτητες αλλα και το περασμα σου στις 12 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ μπορεις να βγεις στο ΠΕΜΠΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ που είναι το επιπεδο ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.
Να λοιπον γιατι τοσος ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ για το 5 ΓΙΑ ΤΟ Ε και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σε βγαζει από την φυλακη ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ – ΧΡΟΝΟΥ που τρωωει τα παιδια του. Βλεπε θανατος και επανενσαρκωση!!!
Τι είναι αυτό; Και με αυτό τελειωνουμε το πρωτα αυτό σκελος;
ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ 12ΑΠΛΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ δεν ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΛΘΕΙΣ γιατι ο ΧΡΟΝΟΣ –ΚΡΟΝΟΣ είναι που σε γερνναει και πεθενεις.
ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΡΑΤΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ!!!
ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΓΚΕΛΑ ΠΟΥ
ΣΕ ΓΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΘΕΝΕΙ.
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ
ΜΕ ΤΙΜΗ
ΙΑΣΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου