ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ
ΑΕΡΑ ΡΑΔΙΟ ΚΑΙ ΑΘΕΑΤΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ END (ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ)!!!

Εδώ και καιρό βρίσκομαι δίπλα στην END και τον Αρτέμη Σωρρα γιατί πιστεύω ότι είναι η μόνη λύση για την Πατρίδα την δεδομένη χρονική στιγμή. Σήμερα με θλίψη παρακολουθώ άτι ο μεγάλος εχθρός δεν είναι εκεί έξω αλλά φωλιάζει μέσα στις τάξεις μας!!! Θα ήθελα να μεταφέρω ένα παγκόσμιο μήνυμα προς όλους εσάς που είστε το ποτάμι να μεταφέρω έναν προβληματισμό που είναι και μέσα στις δικές σας σκέψεις.Να αποβάλλουμε από τις τάξεις μας όλους εκείνους που μόνο ζημιά κάνουν στον αγώνα της END και της Πατρίδας ;
 Πολλοί λένε ότι αν προχωρήσουμε στον αγώνα μας χωρίς να κοιτάμε πίσω όσοι δεν αντέξουν θα αποβληθούν από το ίδιο σύστημα και έτσι όλα καλά θα πάνε.
Όμως σας λέγω με τα λόγου γνώσεως ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί γιατί όλοι εκείνοι που κάνουν αυτά τα τερτίπια πρέπει σύντομα να αποβληθούν από την αίθουσα συνεδριάσεων γιατί ο αγώνας δεν ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ και δεν  χωράει μικροσυμφέροντα μικράνθρωπους και όλα τα μικρο διαπλεκόμενα... και ο Νοών Νοητω.
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί εκείνοι που μάθανε να είναι πίσω από καρέκλες ξέρουν σε ποιους απευθύνομαι, θα ήθελα όμως να πω ότι πριν αυτό αποβληθούν από τον αγώνα αυτό από μόνοι τους θα πρέπει να τους βγάλουμε στην σέντρα και να τους δείξουμε στους υπόλοιπους αγωνιστές για να ξέρουν και οι αλλοι με ποιους εχουμε να κανουμε!!! Θα μεταφέρω ολα αυτά τα μηνυματα και στον Αρτέμη αν και πιστεύω οτι τα περισσοτερα απο αυτα τα περιστατικα τα γνωριζει και ο ιδιος για να προχωρήσουμε απροσκοπτα στο εργο μας και στον αγώνα μας που και μεγάλος είναι και Νικηφορος θα είναι στο τελος.
 ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.
ΜΕ ΤΙΜΗ ΙΑΣΩΝΑΣ
ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου