ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ
ΑΕΡΑ ΡΑΔΙΟ ΚΑΙ ΑΘΕΑΤΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Η ΠΑΠΑΣ ΠΑΠΑΣ Η ΖΕΥΓΑΣ ΖΕΥΓΑΣ!!!

Συνέλληνες καλήμερα!! Θα ήθελα να μεταφέρω μια άποψη που από μέρες ήθελα να δημοσιοποιήσω αλλά λόγω των γεγονότων που είναι σε πλήρη εξέλιξη δεν πρόλαβα !!! Από την προηγούμενη Τρίτη και έχοντας από πολύ καλά πληροφορημένες  πηγές την κατάσταση στην χώρα βγήκα θαρραλέα από την εκπομπή μου στον ΣΚΑΙ ΠΙΕΡΙΑΣ (ΑΘΕΑΤΟΝ) και είπα ότι το όλο πολιτικό σκηνικό δείχνει κάλπες!!! ΕΚΛΟΓΕΣ.
Όμως μετά τις χθεσινές εξελίξεις και όλες τις δημοσιογραφικές εκπομπές που παρακολούθησα αλλά και τα δημοσιογραφικά site που διάβασα είδα για μια ακόμη φορά ΈΝΑ ΠΡΆΓΜΑ!!!!
Για να επιβιώσεις σε αυτόν τον τόπο δεν πρέπει να είσαι έξυπνος, πρέπει να είσαι πονηρός.
ΠΡΏΤΟΝ: ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΖΩΉ ΤΟΥ ΤΌΠΟΥ ΚΑΤΆΛΑΒΑ ΌΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΑΣ ΠΟΎΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΆ!!! ΧΑΧΑΧΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΦΩΤΗ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ (ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ) Είναι τελείως διαφορετικό το πρώτο με το δεύτερο. Όταν λες πάρε πίσω την ΠΡΆΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΎ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΟΥ ΚΑΙ ΆΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΕΡΤ ΜΕΤΆ. και μετά σου τάζουν υπουργείο για να μπεις στην ΤΡΙΚΟΛΌΡΕ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ. ΤΌΤΕ ΕΙΣΑΙ (ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ).
Όταν δέχεσαι ΦΩΤΗ μου να απολύονται   2500 χιλιάδες εργαζόμενοι του ΙΔΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ καθε βδομάδα, αλλά και 2565 ΜΟΝΟΜΙΑΣ απο την ΕΡΤ σε μια μέρα, θέλω να μου πεις που το λέει μέσα ο ΜΑΡΞ , ο ΛΕΝΙΝ και ο ΕΓΚΕΛΣ αυτό; ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ... ΦΩΤΗ, ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ...
Επίσης θα ηθελα να πω και κατι αλλο!!
ΔΕΥΤΕΡΟ: Θα ήθελα να πω με ποιο δικαίωμα βγαίνουν σε ολα τα κανάλια οι περιφερομενοι βουλευτες της Ν.Δ λενε οτι ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ λαος δεν θελει ΕΚΛΟΓΕΣ.
Με ρωτησε κανενας εμενα η τον Ελληνικο λαο αν θελει ΕΚΛΟΓΕΣ; με ολο αυτο το εκτρωμα που ζουμε αν θελουμε η δεν θελουμε εκλογες;
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΩΡΑ!!!
Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ
(ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ) ΟΤΑΝ ΞΕΠΕΣΕΙ Η ΠΟΛΤΕΙΑ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!! ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!!! Η ΠΑΠΑΣ ΠΑΠΑΣ Η ΖΕΥΓΑΣ ΖΕΥΓΑΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ.
Αν οι εκλογες εκαναν κακο στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ θα τις ειχαν βγαλει εκτος νομου...
Και ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ.
ΑΚΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου