ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ
ΑΕΡΑ ΡΑΔΙΟ ΚΑΙ ΑΘΕΑΤΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ END!!! OTAN TA ΣΚΙΑΖΕ Η ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΚΩΝΕ Η ΣΚΛΑΒΙΑ!!! ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ END



Πριν από πολύ πολύ καιρό και μάλιστα όταν στον χώρο της δημοσιογραφίας δεν μιλούσε κανείς για το θέμα της END δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τον προσωπικό μου φίλο Φαέθωντα από την Ηλεία για κάποιον Αρτέμη Σώρρα και για κάποια λέει 600 δις που θα έρχονταν στην Ελλάδα για την σωτηρία της Πατρίδας αλλά και για την ευρύτερη ΑΠΟΦΥΛΆΚΙΣΗ της Σκλαβωμένης Υφηλίου από τους ΠΑΓΚΌΣΜΙΟΥΣ  ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ. Με χαρά δέχτηκα να τον φιλοξενήσω στην εκπομπή και μάλιστα να κάνουμε έναν κύκλο εκπομπών πάνω σε αυτό το θέμα!!!
Στην αρχή τα πράγματα πηγαίναν καλά!!! Όταν όμως το θέμα  προχωρούσε πήραμε την κατεύθυνση από τον Αρτέμη να κάνουμε μέσα  στο fb μια ομάδα που θα ενημέρωνε τον κόσμο για τις εκπομπές αυτές αλλά και για την πρόοδο του θέματος.
Πρόβλημα πρώτο: Όταν ξεκινήσαμε συμφωνήσαμε ότι σε αυτόν τον χώρο δεν θα υπήρχαν κόμματα δόγματα και χρώματα για να μπορέσει η κίνηση αυτή να είναι για όλους τους Έλληνες και να μην αποκλίνουμε από αυτήν την γραμμή!!! Μαζί με την Βάσσια κάναμε το END ΚΑΙ ΜΜΕ.
Η εντολή ήταν σαφέστατη. ΜΟΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. 
Έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε κλειστή την ομάδα ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ!!!
ΠΡΩΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ 
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!!!
Ο κόσμος που ενημερώναμε άρχισε σιγά σιγά και δειλά δειλά να μπαίνει στο θέμα και να ακολουθεί!!!
Κάποιοι όμως μυρίστηκαν ψητό και  πολλά άλλα μέσα απο το θέμα και θέλανε δόξα χρήμα αλλά και ψήφους για τα κόμματα τους η τις δικές τους ομάδες.
Εμείς με το σκεπτικό του Αρτέμη αλλά και το δικό μας αποκλείσαμε όλους εκείνους που ήταν ήδη σε κόμμα  και από την άλλη πλευρά ήθελαν να προωθήσουν τις δικές τους αντιλήψεις.
Στο ΠΟΤΑΜΙ όμως που ήταν και η βασική ομάδα του Αρτέμη έμπαιναν άτομα που μίλαγαν για ΟΤΙ ΑΛΛΟ εκτός από το θέμα που απασχολούσε εκείνη την στιγμή την ΕΝD αλλά και τους ανθρώπους της.
Μίλησα και με τον Πρόεδρο κ Λαμπράκη αλλά και με τον εκπρόσωπο τύπου τον κ Βαλσαμάκη, για τον Αρτέμη δεν λέω γιατί μιλούσαμε καθημερινά σχεδόν.
Όταν το θέμα της END  άπλωσε λίγο συνάντησα ραδιοφωνικά και τον καλό συναγωνιστή Στέφανο Βαβούρα.
Μιλήσαμε για το πρόβλημα και είπαμε να κρατήσουμε την ομάδα μας ΜΜΕ ΚΑΙ END ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
Τοτε αρχισε και ο πολεμος που δεχομουν καθημερινα και απο συναδελφους αλλα και απο ανθρωπους που με καλο τροπο στην αρχη μου ελεγαν να σταματησω να ασχολουμε με την υποθεση end.
Eκεινο τον καιρο συναντηθηκα και με αλλους δικους μου ανθρωπους στην Αθηνα την Βασσια τον Στρατηγο Καρδαμιτση αλλα και τον Στρατηγο Αυφαντη οπως και με τον Σμηναρχο κ Βρακα!!!
 Εκει αποφασισαμε να κανουμε συγκεντρωσεις στην Περιφερεια αλλα και στην Αθήνα με σκοπο την ενημερωση του κοσμου πανω στο θεμα αυτο!!! Ησυνεχεια αργοτερα γιατι πρεπει να παω και στον ΣΚΑΙ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΚΠΟΜΠΗ!!!! ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΣΚΕΛΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!!!
Α!!! ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ!!! ΓΙΑ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΚΟΜΗ ΕΜΦΑΝΗΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ!!! ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΝD. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΩΡΑΣ!!!
 ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ Κ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΉΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ!!! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ... ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΟΝΗΤΩ

ΜΕ ΤΙΜΗ 
ΙΑΣΩΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου